Egyeztetni kell még a strukturális reformokról

Nagyon fontos kérdésekről van szó, így az egyeztetések még hétvégén is zajlanak majd – ezzel indokolta a kormányszóvivő és a Miniszterelnökség kommunikációs osztálya is azt, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem ezen a héten, hanem csak néhány nappal később jelentik majd be a kormány átfogó reformprogramját.

A kormányszóvivő hétfőn újságírók előtt mondta, hogy szerdán tárgyal a kormány az átfogó reformprogramról és várhatóan csütörtökön már be is jelentik azokat. Most Nagy Anna a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy nagyon fontos kérdésekről van szó, amelyek hosszú időre hatnak ki, így még a hétvégén is lesznek egyeztetések. Ezért az intézkedéseket várhatóan jövő hét elején jelentik majd be.

Hasonlóan nyilatkozott a Független Hírügynökség megkeresésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője is.

Korábban Török Zsolt, az MSZP szóvivője úgy reagált a későbbi bejelentés hírére, hogy a kormány tagjai vagy gyávák, vagy pedig “halványlila gőzük sincs arról”, hogy mit akarnak kezdeni az országgal.
– Független Hírügynökség  –

 

Címkék: