Friss hírek

2009.06.20. 17:09

Négyen sérültek meg a 86 - os főúton történt balesetben - már zavartalan a közlekedés

<p>Négyen sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami szombat kora délután történt a 86 - os számú főúton Páli és Beled között. A korábbi hírekkel ellentétben azonban nem három, hanem csak két autó ütközött össze.</p>

Egy Szombathely felé tartó autó a vizes úton megcsúszott majd frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Opellel. A vétlen autó sofőrje - egy férfi - életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel szállították a szombathelyi kórházba.

A balesetben még hárman sérültek meg, őket mentő vitte ugyancsak Szombathelyre - mondta a Független Hírügynökségnek Kálmán Gabriella, a Győr - Moson - Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínelés idején csak rendőri irányítással, félpályán lehetett közlekedni a főút érintett szakaszán. 16 óra óta azonban már zavartalan a közlekedés, a forgalom mindkét irányba megindult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!