Az Észak állásbörzéje szerdán az egyetemen

Az Észak állásbörzéje szerdán az egyetemen
Miskolc – Az Észak október 3-án első alkalommal rendezi a régió egyik legnagyobb állásbörzéjét.

Az I. Észak Állásbörzén – a régió munkaerőpiaci seregszemléjén –a Miskolci Egyetem díszaulájában reggel 9 órától délután 5 óráig félszáznál több kiállító több száz állásajánlattal várja szakterülettől és végzettségtől függetlenül a fiatalabb és az idősebb korosztályt is, hiszen a fizikai munkától kezdve a többdiplomás posztig keresik a potenciális munkavállalókat.

Egy helyen, egy időben

A pályát és szakmát választók egy helyen és időben találkozhatnak nemcsak munkaadókkal, hanem az oktatással és képzésekkel foglalkozó intézmények képviselőivel is.

Munkaerőpiaci szakmai konferencia, interaktív beszélgetések, programok színesítik a kiállítást, és juttatják még több információhoz az érdeklődőket. Elismert szakemberek, a kiállító cégek vezetői, képviselői vitatják majd meg a munkaerőpiaci trendeket, elhelyezkedési lehetőségeket.

Megoldási javaslatok

Az ünnepélyes megnyitón beszédet mond Demeter Ervin megyei kormánymegbízott, Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Bihall Tamás, a BOKIK elnöke és Uri Mariann, az Észak-Magyarország mb. főszerkesztője.

A munkaerőpiaci konferencia 10 óra 30 perckor kezdődik. Témája a megye munkaerőpiaci helyzete, munkaerőhiány-megoldási javaslatok a gyakorlatban.

ÉMEgyetemváros-Miskolc.
BOON.HU


hirdetés