Egyértelmű a Vegyész RC célja

A nemzetközi porond után immár a hazai sorozatokra kell koncentrálniuk. A Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabda csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén lép pályára.

Vasárnap 11 órától Budapesten a MAFC-Hartmann vendégei lesznek.

Megfelelõ komolysággal

Szerencsére a minket súlytó betegséghullámból mindenki kilábalt, csak Csala dereka rakoncátlankodik – tudtuk meg Daniel Oravectõl, a VRC edzõjétõl. – A mögöttünk hagyott másfél hetet keményen végigdolgoztuk, elsõsorban a kondicionális gyakorlás volt a központban, hogy fizikálisan felkészüljünk az elõttünk álló feladatokra. Éppen ezért most “felüdülés” is lesz a játékosok számára ez a találkozó, melyen egyetlen célunk lehet, a gyõzelem megszerzése. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy lebecsülnénk ellenfelünket, sõt, mindenki a megfelelõ komolysággal készül a megméretésre. Azt gondolom, hogy a mögöttünk hagyott idõszakban eléggé megedzõdtünk ahhoz a nemzetközi szintéren, hogy egy ilyen találkozó ne okozzon gondot, jobbak vagyunk a fõvárosiaknál, és ezt be kell bizonyítani. Nem is kell ezt sokat ragozni – bár a párharc két találkozóból áll – nekünk kell elõnyt szerezni a visszavágóra.

Az MK sorozatban eddig egy mérkõzést vívott a VRC, a nyolcaddöntõben a nyíregyházi Piremon ellen nyertek idegenben és jutottak tovább.

PA