Egyenesbe jött a cserépi pálya

Az öltözőépület is megújult
Az öltözőépület is megújult
Cserépfalu – A szomszéd Bükk­zsérc elleni rangadóval avatták nemrégiben a felújított sporttelepet Cserépfalun.

Az önkormányzat és a sportegyesület körülbelül tízmillió forintot áldozott a munkákra, egy részét a társasági adókedvezményből állták. Csendes Péter polgármester az avatáson elmondta, a munkák még 2013 novemberében kezdődtek. A pályán jelentős szintkülönbség volt a két kapu között, ezt 2500 köbméter földdel egyenlítették ki. A játéktér öntözőberendezést és új füvet is kapott.

– Idén nyáron elkészült a kerítés, a korlát, labdafogó hálók, kapuk kerültek a pályára. Az elmúlt hetekben szigeteltük az öltözőépületet, kicseréltük a nyílászárókat és megújultak a vizesblokkok is – mondta a település vezetője. – A közmunkások még térköveztek is, a szurkolók pedig korlátot festettek.

Tállai András miniszterhelyettes az avatáson hangsúlyozta, az elmúlt időszakban sok fejlesztés volt a településen, s most egy közösségi, sportlétesítmény is megújult. A cserépi pályán különleges játszani, hiszen pincék övezik.

ÉM-TB



Sporthírek






hirdetés