Együtt voltak, együtt lesznek

Miskolc – Szakmai és sportnapot szervezett a közelmúltban az Értük–Velük–Együtt Egyesület az Ifjúsági és Szabadidő Házban.

Szakmai és sportnapot szervezett a közelmúltban az Értük–Velük–Együtt Egyesület az Ifjúsági és Szabadidő Házban, tudtuk meg Saláta Sándornétól, az egyesület elnökétől. Az első nap szakemberek előadási és tanácsai segítették a fogyatékos gyerekeket, felnőtteket nevelő szülőket, gyógypedagógusokat.

Hallhattak többek között a fogyatékos emberek társadalomban betöltött szerepéről, a rehabilitációról és az epilepsziások csöppet sem rózsás helyzetéről.
A rendezvény második napja a sportról szólt. Miskolc különböző intézményeinek godozottjai mérték össze tudásukat, ügyességüket. Az egyesület elnöke most már a minden évben megrendezett nyár végi balatonmáriai táborozást szervezi, ahol kézműves–foglalkozások és színes programok várják majd a fogyatékosokat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s