Asztrológia

2012.10.14. 13:14

Napi horoszkóp - vasárnap 2012.10.14.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Soha nem fogja igazán tisztelni a partnere, ha továbbra is feladja önmagát, és egyéniségét félredobva mindent a kapcsolatuknak rendel alá. Itt az ideje, hogy megváltozzon. Sokkal több szeretetet és gondoskodást érdemel, mint amennyire igényt tart. Nem kell tagadnia, igenis Önnek is szüksége van arra, hogy kényeztessék, hogy lessék a kívánságait, vagy akár csak reggel az ágyban meglepjék a reggelivel. Ne utasítsa vissza.

Bika

04.21-05.21

Legszívesebben ki sem mozdulna az ágyból. Olyan jó volna az ágyban megreggelizni nyugodtan, onnan nézni közben a tévét, majd aludni még egyet, és talán majd délután kibújni, amikor a vendégek jönnek. Sajnos azonban készülni kell rájuk, és így a lustálkodásból semmi sem lesz. Készítse ki a hidegtálakat és ne feledkezzen meg arról sem, hogy egyiküknek születésnapja van. Ha ajándékkal nem is készült, mindenképpen köszöntse fel.

Ikrek

05.22-06.21

Kevésbé lesz fárasztó ez a nap, mint az előzőek voltak. Nem mintha váratlan szerencse érné, hanem azért, mert már nem akarja olyan görcsösen elérni a céljait. Ezen a napon még nem, de hamarosan biztosan pénz áll a házhoz és az anyagi helyzete helyrebillen. Mozgalmas hét előtt áll. Egy percig sem fog unatkozni. Több barát veszi körül, mint máskor, és a partnere is okoz meglepetéseket. Ezek a meglepetések pedig igencsak kedvére valók lesznek, kivéve a holnapi félreértést.

Rák

06.22-07.22

Az elmúlt napokban kiélte az összes szenvedélyét és az indulatait is, így ma végre nyugodt, kiegyensúlyozott óráknak nézhet elébe. Töltse a családja körében a vasárnapot, hét közben úgysem nagyon érnek rá arra, hogy nyugodtan, türelmesen meghallgassák egymás gondját-baját, békésen elbeszélgessenek. Ez nem is esik a nehezére, hiszen Önnek a család, az otthon szent és sérthetetlen. Kár, hogy olyan gyorsan múlik az idő.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Nem kell minden hétvégén degeszre ennie magát zsíros, házias ételekkel. A vízízű munkahelyi koszt és a gyorséttermek kínálta sablon ételek után kitörő lelkesedéssel veti bele magát a vasárnapi ebéd örömeibe. A barnára pirult rántott hús, a tormás főtt marha, a frissen sütött almás pite olyan csábítást jelenthetnek, amelynek egyszerűen nem tud ellenállni. Próbálja meg megelőzni az elhízást, és legalább este érje be egy kefirrel vagy néhány szelet sajttal.

Szűz

08.24-09.23

A kozmikus sugárzások pozitív hatása a mai napon elsősorban a szerelemben segíti Önt. Növeli a szex iránti hajlandóságát, fokozza a vágyait, beindítja a fantáziáját. Egész nap arra készül, hogyan teremthetne minél meghittebb hangulatot teremteni este. Ne szánjon sem az előkészületekre, sem a partnerére kevés időt. Valljon szerelmet és fogadja a bókjait, így a hangulat garantált, csodálatos éjszaka vár Önökre.

Mérleg

09.24-10.23

Rengeteg gond nyomja a lelkét, szeretne könnyíteni rajta. De senki nem foglalkozik a problémákkal, így egyedül marad a gondolataival, kétségeivel. Ha legalább beszélhetne róla valakivel, talán együtt megtalálnák a megoldást. Ilyenkor egy jó barát nem mond nemet. Hívja fel bátran, és hívja meg egy teadélutánra. Feszültsége oldódik és a hangulata is egészen tűrhető lesz estére. Bár a kételyei továbbra is mardossák, de legalább tudja, kire számíthat a bajban.

Skorpió

10.24-11.22

Végre egy nap, amikor nem kell arra gondolnia, hogy mit hoz a holnap. Becsülje meg! Örüljön, hogy rendezett körülmények között élhet – és átmenetileg biztonságban is. Szenteljen több időt azokra, akik az elfoglaltsága miatt gyakran kénytelenek nélkülözni Önt, a társaságát. A partnerének apróbb figyelmességgel, ajándékkal, akár egy színházjeggyel is kimutathatná a ragaszkodását. Hálás lesz érte.

Nyilas

11.23-12.21

Reggel nagyon idegesen ébred. Nem is csoda, hiszen a vitával legalább reggelig várhattak volna. Ráadásul – legalábbis így érzi – igazságtalanságokat vágtak a fejéhez. Az Önben felgyülemlett méreg végül kitöréssel fenyeget. De óvakodjon attól, hogy a dühét másokon töltse ki. Inkább vonuljon el valahova. Akaratlanul is úgy járhat, mint az elefánt a porcelánboltban. Nyílt, szabad terekre hívja egy belső hang. Ma este összetalálkozhat önmagával – végre.

Bak

12.22-01.20

Visszakapja a csipkelődéseket, a közönyt, amivel nem fukarkodott az elmúlt napokban. Nem esik jól, de talán így jobb belátásra tér. Ha megteheti, hogy több lehetőség közül választhat, foglalkozzék inkább olyannal, amiben örömét is leli. A mai napot szánja arra, hogy visszatalál önmagához. Ez a kezdő, és egyben legnehezebb lépés afelé, hogy újra összhangba kerüljön a környezetével és legfőképpen önmagával.

Vízöntő

01.21-02.19

Ma az ismerősei a megszokott társaságba invitálják. Ön viszont habozik. Meg kellene már szabadulnia az unalmas társaságtól, de úgy, hogy ne bántsa meg azokat az embereket, akik eddig Ön mellett álltak. A régi kötődésekkel nincs mit kezdenie, de ha kimozdul az eddig megszokott köreiből, egészen más élményben lesz része. Le kell ehhez ugyan győznie a lustaságát, hogy újítani merjen és tudjon, de az eredmény többszörösen kárpótolni fogja.

Halak

02.20-03.20

Ma nagyon könnyen kísértésbe esik, hogy a mások sikerének titkait fürkéssze. Pedig jobban tenné, ha inkább a saját képességeiben bízna. Önnek különleges tehetsége van ahhoz, hogy szabadjára engedje a fantáziáját. Kapcsolja össze ezt az adottságát az álmok valóra váltásának lehetőségével. Meg fog döbbenni, hogy adott esetben milyen lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, ha a képességeit a saját érdekében használja fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!