Bulvár, celeb

2007.11.22. 16:38

Britney Spears ismét szerelmes

<p>Újabb pletykák Britney Spears mozgalmas és botrányos életéről. Állítólag az énekesnő ismét szerelmes, választottja pincérként dolgozik. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Britney Spears szerelmes, ezúttal egy pincérbe. Az amerikai bulvárlapok arra alapozzák ezt, hogy Britney Spears feltűnően gyakran fordul meg a Los Angeles-i Mirabella étteremben. Valószínűleg az új szerelmét látogatja meg, aki itt dolgozik pincérként.

A férfit Michael Marchandnak hívják, és a viszonyuk állítólag már hetek óta tart. Valószínűleg Britney Spears hamarosan a nyilvánosságnak is bemutatja új barátját.

Egy bennfentes személy értesítette az amerikai újságokat az új szerelemről.

"Rögtön egymásba zúgtak, amikor találkoztak. Britney teljesen elbűvölte Michaelt.” Ugyanez a személy elmondta, hogy úgy tudja, Britney házában már többször randiztak, és állandóan a telefonon lógnak, vagy beszélnek, vagy üzeneteket küldözgetnek.

Az újságírók megkeresték Michaelt is az étteremben, de a férfi azt mondta, most még nem beszélhet erről.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!