Egy újabb halott a világ legnagyobb kirándulóhajójáról

Meghalt egy amerikai turista a mexikói üdülőhelyen, Cancunban- közölte kedden a helyi kórház. A 24 éves nő a második külföldi, aki meghalt, miután eltűnt a világ legnagyobb kirándulóhajójáról.

Az első áldozat a hajó egyik lengyel, női alkalmazottja volt, az ő holttestét a Cancun közelében lévő sziget, Cozumel partjainál találták meg a tengerben vasárnap.

A helyi ügyész vasárnap azt közölte, hogy a lengyel alkalmazott, Monika Markiewicz pénteken tűnt el, és eltűnt aznap egy másik nő, egy utas is a hajóról. Feltehetően az, akinek halálhírét bejelentette a kórház kedden. Az egészségügyi intézmény közlése szerint az amerikai Monica Bern vasárnap egy fémtárgytól fulladt meg. A kórház szerint az eddigi vizsgálatok azt mutatják, hogy öngyilkos lett.

Az Allure of the Seas nevű hajó rövid időre kötött ki Cozumelben a múlt pénteken, ekkor tűnt el a két nő. Egyelőre nem tudni, hogy a lengyel nő baleset vagy bűntény áldozata lett. Az ügyészség közlése szerint sérülések vannak a testén, de ez még nem jelenti, hogy megölték, a sebeket okozhatták a tengerparti kövek is.
– Független Hírügynökség –