Egy újabb bank nyitott Miskolcon

Egy újabb bank nyitott Miskolcon
Miskolc – Újabb bankfiókkal büszkélkedhet Miskolc – a vállalati pénzintézetként ismert Commerzbank Zrt. szerdán nyitotta meg hivatalosan régióközpontját. 

Mint azt Kozma András  elnök-vezérigazgató jelezte, 2–2,5 éve döntöttek arról, hogy a nagyvállalatok mellett nyitnak a kis- és közepes vállalkozások felé is, s ezzel párhuzamosan országos lefedettségre törekednek. Ennek fontos állomása a miskolci régióközpont megnyitása, ahonnan Borsod-Abaúj-Zemplén mellett Heves és Nógrád megyék cégeinek is kínálják személyre szabott szolgáltatásaikat.

Szabó Zoltán, a miskolci régióközpont igazgatója hozzátette, részben Miskolc, Tiszaújváros és Kazincbarcika nagy cégeire való tekintettel döntöttek Miskolc mellett a régióközpont helyének kiválasztásakor. Részben pedig azért, mert a Financial Times magazinjának felméréséhez hasonlóan (erről korábban lapunkban is írtunk – a szerk.) maguk is úgy gondolják, hogy a megyeszékhely vonzó környezetet teremt a vállalatok számára.

Az 1870-ben alapított Commerzbank miskolci bankfiókja az Arany János tér 1. szám alatt, a Macropolis Üzletközpontban várja ügyfeleit.