Egy templom közelében rabolták ki Miskolcon

Egy templom közelében rabolták ki Miskolcon
© Fotó: police.hu
Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy miskolci templom közelében rabolt ki egy 56 éves nőt.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Judit 55 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 20-án 13 óra körül az egyik miskolci templomban, egy – ott tartózkodó – felsődobszai nő táskájából pénzt, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el. Ahogy a sértett ezt észlelte, az elkövető után indult, hogy visszaszerezze értékeit. Ekkor az elkövető egy alkalommal megütötte, majd elszaladt a helyszínről a zsákmánnyal.

A bejelentést követően a járőrök szinte azonnal elfogták a rablót, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, továbbá az ellopott értékek is előkerültek.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –