„Egy pontocska sikerült”

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észai csoportjának 15. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Észak csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Rudabánya – Mályinka 1-1 (1-0)

Rudabánya, 50 néző. V.: Fercsák.

Rudabánya: Keller – Tátrai, Sike, Theisz, Kiss, Kovács, Dányi (Kenéz), Szajkó Zs., Guba, Szajkó D (Márku)., Macsinga. Edző. Veres Béla.

Mályinka: Nyíri – Gyenes, Pál Kutas, Pápai, Juhász, Szabó, András, Csoma, Kulcsár, Boros. Szendrei. Edző: Gór Bálint.

G.: Kovács, ill. Pápai. Jók: az egész csapot, ill. mindenki. Ifi: 6-0.

Veres Béla: – Két sérülés és sok kihagyott helyzet egy nagyon nehéz talajú pályán a mérkőzés egészét tekintve igazságos döntetlen született. További sok sikert a vendégeknek. Gratulálok az ifi újabb győzelméhez.

Gór Bálint: – Nehéz talaj, küzdelem, változatos mérkőzés. Egy pontocska sikerült.


Miskolci VSC – Bódvaszilas 2-1 (0-0)

Miskolc, Szentpéteri kapu, 100 néző. V.: Certiczky.

MVSC: Román – Jóner, Kovács K., Illovai, Nyirkó, Nyíri, Bozik (Csengeri), Kovács B. (Kemecsey), Kele, Barna, Fizer R. (Orbán). Edző: Jóner Gábor.

Bódvaszilas: Rémiás – Spisák, Takács, Varga, Ragyina (Bári), Kalász, Varga, Giba, Bárczi, Lukács, Nagy. Csapatvezető: Takács László.

G.: Orbán, Kele, ill. Varga. Jók: Nyíri, Kele, Orbán, ill. Takács, Spisák, Bárczi. Ifi: 3-0.

Jóner Gábor: – Az elmúlt hetekben a fiúk nem nagyon tudták, hogy milyen rendezvényeken vettek részt. Ma egy jó csapatot szerencsével győztünk le, de tettünk is a szerencsénkért.

Takács László: – A mély talajú pálya a szerencsésebb hazaiakat segítette. Nem szeretek foglalkozni a játékvezetéssel, de biztos nem ez volt élete meccse! Nem célszerű Miskolcra helyi bírót küldeni.

ÉM


Jövő márciusig eltiltva Tarcal és Kenézlő játékosa - Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után. Az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága legutóbbi ülésén az alábbi határozatokat hozta: 5 felnőtt ...

Szirmabesenyő vs. Szalonna
Miskolc - A 2017/2018-as Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának őszi órarendje. [poll id="1521"] 1. forduló (augusztus 12–13.) Sz., 17.00: Bódvaszilas – Rudabánya Sz., 17.00: Sajósenye-Arnót – Aszaló (Sajósenyén) Sz., 17.00: Sajószentpéter – Dédestapolcsán...