Egy órán át itt voltak

Egy órán át itt voltak

A CityLine NB I Liga 5-8. helyéért zajló rájátszásának első körében nyert az Albrecht női röplabdacsapata.

A kezdeti ismerkedés (2-2, 3-3) után gyorsvonati sebességre kapcsoltak a hazaiak és 8-3-ig meg sem álltak, ám ekkor a vendégek edzője kért időt. Az Albrecht ezután is ütött, a Volán meg lesett és alig 10 percnyi játék után 14-5 állt az eredményjelzőn.

Pontot persze ezután is szereztek a vendégek (20-7, 24-8), azonban többnyire a vasutas lányok hibáiból éltek.

A játék képe a térfélcserét követően annyiban változott, hogy a hazai bombázók elé erősebb falat vontak a Volán játékosai, ezért ami ,,sült”, az parketta szaggató pontot ért, vagy éppen Szajkó, vagy Tímár keze munkáját dicsérte. Biztosan vezetett két-három ponttal az MVSC, ám amikor a Kerekes csapat jobban ellopakodott (14-9) ebben a szettben, azonnal időt kért a vendég együttes.

Ekkor azonban semmilyen boszorkányság nem fogott ki Szűcs Zsuzsiékon, magabiztosan meneteltek az újabb részsiker felé, 21-14. Semmi nem jött be azonban Papéknak, a vendéglátók pedig örömmel nyugtázhatták alig 38 perc után, hogy: 2-0.

Tatabánya ,,light”

A harmadik felvonás eleje parádés labdamenetet hozott, amiből a MISI szerzett pontot. Ez annyira megviselte a tatabányai hölgyeket, hogy 5-0-ra el is engedték vendéglátóikat. Minden ment Kerekes mester forgatókönyve szerint, aki valószínűleg, hogy otthon nem nagyon füllentett azzal, hogy ,,egy óra múlva itt vagyok!”, hiszen valamivel több, mint 50 perc után néhány pontnyira volt a sikertől az MVSC (23-7), ami nem sokkal később ,,papíron” is biztos lett.

Jegyzőkönyv

Albrecht-MVSC-MISI – Tatabányai Volán SE 3–0 (8, 14, 7)
Miskolc, 80 néző. V.: Bodrogi, Csizmarik
Albrecht: Szabó A., Nagy K., Szajkó, Tímár, Grózer, Szűcs Zsuzsanna. Csere: Parti J. (liberó)
Vezetőedző: Kerekes Attila
TVSE: Bán, Fekete, Haász, Pap, Szitás, Szűcs Zsuzsanna. Csere: Tóth R. (liberó)
Vezetőedző: Tóth Pál István
Kerekes Attila: – Helyenként ötletes és végig magabiztos játékkal megérdemelt sikert arattunk.
Tóth Pál István: – Nagyon csúnya véleményem van arról, aki megengedte azt, hogy ebben a csarnokban játszanak a csapatok. A hazai csapat megérdemelt siket aratott, mi sajnos sok edzést kihagytunk.