Egy nap, amikor Ortástetőig megy a vonat

Egy nap, amikor Ortástetőig megy a vonat
Egy nap, amikor Ortástetőig megy a vonat
Miskolc – Az Északerdő Zrt. és a LÁEV vezetésének jóvoltából október 20-án szombaton ismét lehetőség nyílik különvonatozni Ortástető állomásig a kisvasút közkedvelt szárnyvonalán.

A program körülbelül azonos a májusi kisvonatozással, de a legfőbb, hogy a “díszletet” ezennel a szépséges Bükk őszi pompába öltözött erdei fogják nyújtani – tájékoztattak ma szervezők.

Várható indulás Miskolc-Dorottya utca állomásról: 9.30, míg a várható visszaérkezés ugyanoda: 16.25. A szerelvény zárt és nyitott kocsikból fog állni és ezúttal Mk48-as fogja vontatni. A tervek szerint most is lesz fotósvonat is, Ortástető – Csanyik-Erdei Iskola – Ortástető viszonylatban, kedvező napállással, több fotómegállással, szépséges erdei háttérrel.

A részvételi díj várhatóan szintén a tavaszival megegyezően fog alakulni, azaz: részvételi díj az alap különvonatra: Felnőtteknek 1800 Ft,-/fő, gyermekeknek (14 éves kor alatt) 1200 Ft,-/fő. Részvételi díj a fotósvonatra: Egységesen 1000 Ft,-/fő, az alapvonat díján felül.

Jelentkezni a lillavonat@gmail.com email címen lehet.

ÉM


Négy év után suhant a kisvonat Ortástetőig

Miskolc – Szombaton kora délelőtt közel száz érdeklődővel fedélzetén ismét a mahócai szárnyvonal felé vette az irányt a LÁEV vonata.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .