Egy meccses eltiltást kapott Bekő Balázs

Egy meccses eltiltást kapott Bekő Balázs
Egy meccses eltiltást kapott Bekő Balázs - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A szerdai kozármislenyi Magyar Kupa-találkozó 63. percében Molnár Attila játékvezető elküldte a kispadtól a reklamáló Bekő Balázst.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egy, soron következő országos főtáblán lejátszandó Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltással büntette a DVTK vezetőedzőjét – adta hírül a diósgyőriek hivatalos honlapja.


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Árki Gábor: “Ez Diósgyőr, itt teljesíteni kell…”

Miskolc – Szerdán este, a kozármislenyi Magyar Kupa kiesés (0-1) után a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapatának honlapján Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott, aki ,,minősíthetetlennek és kiábrándítónak” nevezte az NB III-as ellenfél ellen nyújtott produkciót, egyúttal elmondta azt is, hogy pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból. tovább »

Magyar Kupa: Lefocizta a Diósgyőri VTK-t az NB III-as Kozármisleny

Kozármisleny, Miskolc – Kiesett a Magyar Kupából a DVTK csapata, színtelen játékával esélye sem volt a továbbjutásra. tovább »

DVTK: “Gyalázatos produkció”

Miskolc – “Minősíthetetlen, kiábrándító” – így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát. tovább »

Magyar Kupa – A Diósgyőrt is búcsúztatta a Kozármisleny

Budapest – A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé. tovább »

“Egyszerűen gyengén futballoztunk”

“Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után. tovább »

BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Kozármisleny vs. DVTK 1-0 (0-0)

Kozármisleny, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

hirdetés
hirdet�s