Friss hírek

2009.08.04. 13:06

LABDARÚGÁS - A Watford elutasította az Ipswich Town Priskinre tett ajánlatát

<p>Elutasította az angol másodosztályban szereplõ Watford csapata az Ipswich Town Priskin Tamásért tett ajánlatát. A szintén másodosztályú csapat a hírek szerint konkrét ajánlatot tett a magyar csatárért, a Watford azonban határozottan nemet mondott a felkínált összegre.</p>

Roy Keane, aki korábban Fülöp Mártont is edzette a Sunderlandnél, Priskin Tamással szerette volna betölteni az Ipswich kezdõcsapatában keletkezett ûrt. A korábbi Manchester United játékos állítólag mindenképpen csatárt szeretne szerzõdtetni a nyáron és a magyar tehetségre esett a választása, aki az elõzõ szezonban remekül teljesített, csapata egyik legjobbja volt.

A Watford azonban nemet mondott az üzletre, szerintük az Ispwich nem tudná megfizetni Priskin Tamás árát. A magyar támadó egyébként nemrég elutasította a Watford szerzõdéshosszabbítási ajánlatát, így jövõre szabadon igazolhatóvá válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!