Egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött a Pest megyei Bugyi településen

Bugyi, 2015. augusztus 25. Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott kisteherautó és egy összetört személyszállító kisbusz mellett a Pest megyei Bugyi településen 2015. augusztus 25-én. A kisbuszban utazó hat személy közül egy életveszélyes, egy súlyos sérülést szenvedett, a többiek könnyebben sérültek, a kisteherautó vezetője is súlyosan megsérült.
Bugyi, 2015. augusztus 25. Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott kisteherautó és egy összetört személyszállító kisbusz mellett a Pest megyei Bugyi településen 2015. augusztus 25-én. A kisbuszban utazó hat személy közül egy életveszélyes, egy súlyos sérülést szenvedett, a többiek könnyebben sérültek, a kisteherautó vezetője is súlyosan megsérült. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) – Egy kisteherautó és egy személyszállító kisbusz ütközött a Pest megyei Bugyi településen, a Kossuth Lajos utcában kedden a reggeli órákban.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek elmondta: a kisbuszban utazó hat személy közül egy életveszélyes, egy súlyos sérülést szenvedett, a többiek könnyebben sérültek, a kisteherautó vezetője is súlyosan megsérült. A sérülteket a dabasi tűzoltó feszítő vassal szabadították ki, és átadták a mentőknek.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy balesetnél teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, a forgalmat a környező mellékutcákba terelik.

– MTI –