KBSC

2019.08.10. 12:00

„Nem állunk olyan jól, mint amire előzetesen számítottam”

Vasárnap 19 órától rendezik a labdarúgó NB II., 3. fordulóját.

Idegenben játszanak a sárga-kékek

Fotó: Ádám János

FC Ajka–Kazincbarcikai SC (Ajka, vasárnap, 19.00)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – Ilyen még nem történt pályafutásom alatt, hogy két meccs alatt négy 11-est ítéljenek ellenünk. Pedig nem vagyunk se durvák, se buták, szóval nem értem… De ez van… A harmadik heti mérkőzésünk lesz a vasárnapi, és nem állunk olyan jól, mint amire előzetesen számítottam. Nem fizikálisan, hanem inkább mentálisan, nem működik úgy pár dolog, amit a mentális fáradtságra vezetek vissza. Talán sok mindent gyakoroltunk, túl sok információt kaptak a játékosok, amely nem többletet, hanem zavarodottságot kelthetett. Vasárnapi ellenfelünkről beszereztünk bizonyos információkat, két vereség után vannak, biztos vagyok abban, hogy hazai pályán nekünk fognak esni annak érdekében, hogy megszerezzék első pontjaikat.

A Barcikában Harangozó keresztszalag-szakadás miatt hosszabb időre kimarad.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Virág, Heil, Oltean, Fótyik, Mikló – Toma, Krausz, Géringer – Berki, Lukács.

Másodfokon sincs licenc

A másodfokon eljáró fellebbviteli licencadó bizottság a péntek délutáni ülésén helybenhagyta az MLSZ elsőfokú döntését, mely július 29-én megvonta a Balmazújvárostól a férfi NB II.-es licencet. Ez azt jelenti, hogy a csapatnak nincs érvényes licence a 2019–2020-as másodosztályú bajnokságra, így a hatályos szabályzatok értelmében a Balmazújvárossal szemben a szövetségnek további jogi eljárást kell lefolytatnia, amelynek végleges lezárultáig a klub maga dönthet arról, hogy csapata lejátssza-e soron következő mérkőzéseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!