Egy kis hazai a 25 éves Autó Szélestől: Audi A3 Limousine HUNGARY

Akt.:
Beszélgetőpartnerünk és az Audi A3 Limousine HUNGARY
Beszélgetőpartnerünk és az Audi A3 Limousine HUNGARY

Céges szintű előnyök magánszemélyeknek is

A nyíregyházi autókereskedelem megkerülhetetlen szereplője, az Autó Széles idén ünnepli fennállásának 25-ik évfordulóját. A vállalatnál ennek megfelelően a 25-ös számról szól a 2017-es év. Májusra egy újabb remek ötlettel rukkoltak elő, hogy megköszönjék vásárlóik és szervíz-ügyfeleik negyed-évszázadnyi bizalmát.

Májusban az Audi A3 Limousine HUNGARY modellekkel szeretnénk minél több ügyfelünk életébe becsempészni prémium-márkánk utánozhatatlan sportosságát és kifinomultságát” – mondja Széles Orsolya, Audi-értékesítő. „Összeállítottunk hát egy olyan remek ajánlatot, amely a magánszemély vásárlóinkat is kedvező, mondhatni „céges” kondíciókban részesíti.”

Az Audi A3 Limousine igazi büszkesége a magyar autógyártásnak. A modellt 2013 óta gyártják az Audi Hungaria győri üzemében; a legyártott autók darabszáma közelíti a negyed-milliót. „A szám nem meglepő, az Audi A3 Limousine sikerre született: a modell egyszerre sportos és elegáns, és biztonsága tekintetében is több díjat besöpört már. Mi több, 2017-ben a beszédes nevű “Best Cars” díjat is elnyerte az alsó-közép kategóriában” – meséli tovább Széles Orsolya.

Hogy konkrétan mivel is készülünk? A 25 éves Autó Széles a hazai pálya előnyét kihasználva kínálja most a Győrben gyártott kis-limuzint magánszemélyek részére is kategóriájában verhetetlen, csaknem 1.200.000.- forintos árelőnnyel.”- részletezi az ajánlatot Széles Orsolya. „Ez az ajánlat a kedvező, 4,99% éves kamatlábú finanszírozással egybekötve azt jelenti, hogy ügyfeleink már 25% önerővel és havi 59.800 Ft-os részletfizetéssel is magukénak tudhatják az Audi A3 Limousine HUNGARY modellt.

A jubileumi év egy valóban ütős akcióval folytatódik tehát az Autó Szélesnél, ahol a kiemelkedő vevőkiszolgálás hagyománya és a legmodernebb gépjármű-technológiák találnak egymásra idestova negyed évszázada, változatlan helyen.

Az akció részleteiről személyesen az Autó Széles Nyíregyháza, Hunyadi u. 57. alatti Audi-bemutatótermében vagy a www.vezetésöröme.hu oldalon tájékozódhatnak