Egy karkötő, ami nem csupán azonosító eszköz

Egy karkötő, ami nem csupán azonosító eszköz
A fesztiválok és egyes sportesemények elhagyhatatlan eszközévé váltak az azonosításra szolgáló karszalagok, azonban léteznek olyan darabok, amelyek kevésbé alkalmasak a belépés jogosságának bizonyítására, mégis népszerűek és keresettek. Ezek a szilikon karszalagok.

A szilikon karszalag kakukktojást képes a beléptető karszalagok között, hiszen ezeket könnyedén levehetjük, majd újra felhelyezhetjük őket a csuklónkra. Emiatt nem alkalmasak arra, hogy a belépés jogosságát bizonyítják, ugyanakkor alkalmasak más jellegű azonosításra, ráadásul a rendezvényt követően is használhatók, nem kell a kukában landolniuk, mint a hagyományos beléptető karszalagoknak. Mivel rendkívül népszerű reklámhordozók, így a szervezők és a szponzorok is komoly lehetőségeket látnak benne.

A karszalagexpressz.hu munkatársa szerint a szilikon karszalag számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes foglalkozni velük és amiatt egyre többek kérik a gyártásukat. Vízállók, ennek köszönhetően nagyszerűen használhatók vizes környezetben is, legyen szó medencés partiról vagy egyéb nyári programról.

Emellett kiválóan alkalmasak reklámüzenetek megjelenítésére, akár logókról, domain címekről vagy teljes szlogenekről beszélünk. Sokan ma is azt gondolják, hogy a szilikon karszalagok esetében csupán egyszínű nyomtatás áll rendelkezésre, de ez természetesen nem igaz. Noha egyes kisebb nyomdák technikai felszereltsége alacsonyabb lehet, ennek ellenére van lehetőség többszínű nyomtatást igénybe venni. Sőt, a szilikon karkötők gyártói sok esetben a grafikai tervezést is vállalják, ha mi magunk nem rendelkezünk nyomdakész grafikai anyaggal.

Szilikon karkötők a jótékonyság szolgálatában

A szilikon karkötőket gyakran használják jótékonysági események, gyűjtések és akciók segítésére. A résztvevők nemes egyszerűséggel megvásárolják a szilikon karkötőt, amivel egy nemes célt támogatnak. Maga a szilikon karkötő pedig emlék marad a résztvevők számára és emlékezhetni fogja őket egy jótékony cselekedetükre. Ez esetben nincs szükség a biztonsági tulajdonságokra, egyáltalán nem jelent gondot, hogy a karszalag kivehető és visszahelyezhető. A karkötő egy apró emlék és ajándéktárgy, amit az adományozók magukkal vihetnek.

Érdemes tudni, hogy a szilikon karszalagok esetében is számos gyártási mód áll rendelkezésre. Ma már elterjedtek a különböző dombornyomott, kevert színből álló és mélynyomott szilikon karszalagok is. Nem túlzás azt állítani, hogy a karszalagok tervezése során csak a kreativitásunk szab határt, tulajdonképpen bármit megvalósíthatunk a segítségükkel, amit csak elképzelünk. Ehhez csupán egy megbízható partnerre van szükség, aki képes legyártani azokat a karszalagokat, amikre szükségünk van.

A szilikon mellett érdemes megismerni a beléptető karszalagokat is, amelyek alkalmasak a látogatók azonosítására akár a legnagyobb fesztiválokon is. A modern anyaghasználatnak és gyártástechnikának köszönhetően ezek a szalagok képesek ellenállni a különböző behatásoknak, csaknem teljesen vízállók, a ragasztózott felületük rendkívül erős, de letépés után már nem ragaszthatók vissza, így gyakorlatilag teljesen csalásbiztosak.

A karszalagokra érdemes máshogyan gondolnunk: ma már szinte nélkülözhetetlenek a különböző fesztiválok, rendezvények és sportesemények szervezői számára. Ha karszalagra van szükségünk, ismerjük meg a piac neves szereplőit, akik sok éve minőséget állítanak elő a gyártásban és a kivitelezésben egyaránt!

– PR cikk –

Címkék: