Egy izgalmas koncert a Keresztúri estéken

Bodrogkeresztúr – A Kereszt­úri esték következő programja június 16-án, pénteken 19 órától a Voice & Guitar-koncert lesz Micheller Myrtill és Pintér Tibor előadásában Bodrogkeresztúrban, a Henye Borbárban. A belépő ezúttal is 1000 forint, amellyel a Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítványt támogatják a szervezők.

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat, és azóta már négy CD-jük és koncert DVD-jük is megjelent. Az ének-­gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív elő­adásmódot jelent és különleges zenei élményt ad.

Micheller Myrtill színésznő, énekesnő, vokalista a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát. Saját együttese mellett számos ismert hazai előadó koncertjein és lemezein is közreműködik énekesként vagy vokalistaként. Ugyan elsősorban a jazz műfajban tevékenykedik, azonban neve és hangja szélesebb körben a dance műfajban tevékenykedő Náksi vs. Brunner nevű lemezlovas páros Budapest Parádé himnuszairól lett ismert. Énekelt DJ Sterbinszky szintén slágerré vált remixein is. A TV2 Megasztár című népszerű tehetségkutató műsorának énektanára volt. Fellépett a Bergendy Szalonzenekarral és a Benkó Dixieland Band-del is. A 2000-ben készült Meseautó című filmben az Escape együttesben énekelt.

Pintér Tibor számos produkcióban megfordult már, Myrtill-lel közös műsoraik mellett többek között a Showder Band gitárosa, valamint Tátrai Tibor gitárpartnere a Tátrai Trend együttesben.

– ÉM –