Friss hírek

2008.11.03. 05:06

Burkolatjavítás és útfelújítás a fővárosban

<p>Újabb öt helyen javítják az útburkolatot hétfőn Budapesten. Az időjárástól függően reggel fél 7-től délután 3 óráig a IV. kerületi Fóti úton, valamint a X. kerületi Újhegyi úton és az Óhegy utcában dolgoznak majd a munkások. Este 10 órától kedden reggel 6 óráig pedig a Hungária körút VIII. kerületi szakaszán, valamint a Róbert Károly körúton számíthatnak korlátozásra az ott közlekedők. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon.</p>

Ugyancsak hétfőn kezdődik a XVIII. kerületi Lakatos út felújítása az Egressy utca és a Jegenye fasor között. A november 16-ig tartó munkálatok során először felmarják a régi útburkolatot és újjáépítik a szegélyeket, végül pedig aszfaltoznak. Emellett a buszmegállókat is újjáépítik erősített szerkezettel. A felújítás során a forgalmat végig fenntartják, ám útszűkületre és szakaszos félpályás sávlezárásra kell számítani, amit jelzőőrök irányítanak. A munkaterületen 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom lesz érvényes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!