Egy híján 20 – taroltak a fõvárosi rendõrök a hétvégén

Összesen 19 körözöttet fogtak el a hétvégén a rendõrök a fõvárosban, a legtöbbjük igazoltatáskor bukott le. Vasárnap 10 , szombaton kettõ, pénteken hét olyan ember került rendõrkézre, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint sikeres hétvégéjük volt a fõvárosi rendõröknek, összesen 19 körözöttet sikerült elfogni. Általában igazoltatáskor buktak le a legkülönbözõbb bûncselekményekkel gyanúsított férfiak és nõk.

Pénteken hét embert sikerült elfogni. Három férfi ellen lopás miatt, négy ellen garázdaság, rablás, csalás, orgazdaság miatt volt érvényben elfogatóparancs. Szombaton a belvárosi egyenruhások fogtak el két embert, akiket lopás, illetve garázdaság miatt keresett egy-egy bíróság.
A vasárnapi volt a legsikeresebb nap, 10 ember került rendõrkézre a körözöttek közül. ellenük például lopás, kábítószerrel visszaélés, csalás, ittas vezetés miatt volt érvényben elfogatóparancs, de volt olyan is, aki elfelejtett bevonulni a börtönbe, miután elítélték.