BOON - Sport - NB II.

2016.11.20. 10:44

Cigánd SE: Végre hazai pályán

Cigánd - Hosszú idő után újra a Cigánd Városi Stadionban fogadják ellenfelüket a bodrogköziek. Vasárnap délután a Mosonmagyaróvár érkezik Cigándra.

Cigánd - Hosszú idő után újra a Cigánd Városi Stadionban fogadják ellenfelüket a bodrogköziek. Vasárnap délután a Mosonmagyaróvár érkezik Cigándra.

Labdarúgó NB II, 17. forduló

Cigánd SE – Credobus Mosonmagyaróvár

(Cigánd, vasárnap, 13.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – Nehezebb időszak után vagyunk, de remélem, hogy a szakmai stábnak sikerült fejben rendbe tenni a csapatot. Először kicsit szomorúak voltak a játékosok, amikor egy nagyon jó második félidő után nem tudtunk Zalaegerszegről pontokat hozni, utána pedig jött az MLSZ-döntés, a 3 pont levonásáról – amelyet megfellebbezett a klub. Változtattunk a programunkon, a múlt héten vasárnapig pihenő nélkül dolgoztunk és tartottunk két futsaledzést is. Előző pénteken játszottunk egy edzőmérkőzést a szlovák élvonalbeli Nagymihály ellen. Kikaptunk 4-0-ra, de minden egészséges játékos kapott lehetőséget, ellenfelünk megmutatta, hogy miként kell nekünk dolgozni. Mindenki nagyon várta ezt a napot a klubnál, az első hazai mérkőzést, reméljük emlékezetes lesz. A Mosonmagyaróvár hat forduló óta nem veszített, ezért egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de bízunk benne, hogy meg tudjuk állítani őket. Nagy feladat áll a csapat előtt, a következő négy fordulóban a lehető legtöbb pontot kell gyűjteni, remélem, ebben segítenek a szurkolóink is, ami most még fontosabb, mint eddig.

A CISE várható kezdőcsapata: Egyed – Molnár, Raducu, Sipos, Szilágyi – Ol­tean, Baksa – Nagy, Katona, Roszel – Balogh.

Az első hazai NB II-es találkozóra a felnőtt jegyek 700, a diák- és nyugdíjas biléták 500 forintba kerülnek, míg 6 éves kor alatt a belépés díjtalan. Kapunyitás 12 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!