Egy hazai siker, egy döntetlen

Akt.:
Egy hazai siker, egy döntetlen
A labdarúgó megyei I. osztály 11. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Nyékládháza – Szendrő 3-1 (2-1)
Nyékládháza, 50 néző. V.: Szabó.

Nyékládháza: Molnár – Filep, Varga P., Bányai, Gilányi, Nagy S., Mida, Lakatos V., Szűcs (Kalabé), Bárczi, Petercsák. Edző: Bodnár József.

Szendrő: Ihász – Bitó, Hegedűs, Dániel, Szabó P., Pusi, Beri, Monori (Szemán), Fülöp, Kiss, Ádám (Kálló). Szakosztályvezető: Béres Zsolt.

G.: Mida, Szűcs (11-esből), Nagy S. (11-esből), ill. Fülöp.

Kiállítva: Pusi (65.), Dániel (89.).

Jók: az egész csapat, ill. Fülöp.

Ifi: 2-2.

Bodnár József: – Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl. Gratulálok azoknak a játékosoknak akik ma rendelkezésemre álltak, azok, akik hetek óta nem jönnek, már ne is jöjjenek.

Veres Lajos, vezetőségi tag: – A pálya és az időjárás megnehezítette mindkét csapat dolgát, a játékvezető csak a miénket. Három büntető és két kiállítás el tud dönteni egy mérkőzést. Még most is azon tanakodunk, hogy a piros lapokat vajon miért kaptuk. Az ifink győzelmét is sikerült két büntetővel elvenni.

Tiszalúc – Onga 1-1 (1-0)
Tiszalúc, 50 néző. V.: Oscsenda.

Tiszalúc: Serki – Radics, Balogh, Parzignáth Gergő, Huszti, Glonczi K. (Lövei), Koczka, Macsó, Horváth T. (Uray), Horváth S., Gaál. Edző: Majdanics Péter.

Onga: Gável – Papp, Szabó Á., Tósa, Götz, Boszák, Smida, Nagy K., Varga, Szabó P., Bacsó (Varacskai). Edző: Varacskai István.

G.: Horváth T., ill. Tósa.

Kiállítva: Szabó Á. (lefújás után).

Jók: Balogh, Macsó, Radics, Parzignáth Gergő, ill. senki.

Ifi: 2-3.

Majdanics Péter: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, ezt nem tettük meg, így újra pontot ajándékoztunk aktuális ellenfelünknek.

Varacskai István: – Enervált első félidő után a másodikra már jól jöttünk ki, viszont győzelmet így sem érdemeltünk. Sok sikert a hazaiaknak.

Címkék: , , , ,