Egy halott és kilenc sérült a borsodi utakon

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 7-én egy halálos kimenetelű és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy 24 éves tiszatarjáni férfi közlekedett gépjárművével 2017. augusztus 7-én 9 óra 15 perckor Mezőcsát irányából Tiszakeszi felé. A sofőr haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, lehaladt az útról és egy beton talpazatú telefonoszlopnak ütközött, ami kidőlt. A baleset során a sofőrnek könnyű sérülései keletkeztek.

n3189649

Egy 86 éves budapesti férfi vezette személygépjárművét 2017. augusztus 7-én 12 óra 5 perckor a 37-es számú főúton, Szegi külterületén. A sofőr egy mellékútról történő kanyarodása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget a főúton közlekedő mikrobusz részére és összeütköztek.

A baleset következtében a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe, míg utasát egy 72 éves nőt a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

n3117916

Egy 45 éves miskolci nő közlekedett motorral 2017. augusztus 7-én 13 óra 50 perckor Miskolcon, a Lévay József utcán. A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és egy előtte forgalmi okokból lassító személygépjármű mögött fékezett, majd elcsúszott. A baleset során a motort kormányzó asszonynak 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

n4045585

Egy 42 éves abaújszolnoki férfi közlekedett egy tehergépjárművel 2017. augusztus 7-én 14 óra 50 perckor a 3-as számú főúton Aszaló és Szikszó között. A sofőr figyelmetlenségből adódóan áttért a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy személygépjárművel. A baleset következtében öt személyt súlyos sérülésekkel, egy főt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

n3206323_1

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, továbbá arra hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


szegi_halos_baleset_mti
Szegi - Személygépkocsi és egy kisteherautó karambolozott a 37-es számú főút 43-as kilométerszelvényében, Szeginél hétfőn. A balesetben a Subaru egy földútról kanyarodott ki a főútra, amikor összeütközött a Sárospatak felől érkező kisbusszal. A mikrobusz az ütközést követően lehajtott a parton, s...

Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Miskolcon, a Gyár utcán közlekedett 2017. augusztus 6-án 9 óra 30 perckor egy 55 éves miskolci férfi motorkerékpárral. A sofőr...