Egy ember meghalt az M2-es autóúton Dunakeszinél történt balesetben

Akt.:
Dunakeszi, 2015. augusztus 2. Összetört járművek az M2-es autóúton Dunakeszi közelében, ahol egy ember meghalt, további hét, köztük két gyermek megsérült abban a balesetben, amelyben három személyautó ütközött 2015. augusztus 2-án.
Dunakeszi, 2015. augusztus 2. Összetört járművek az M2-es autóúton Dunakeszi közelében, ahol egy ember meghalt, további hét, köztük két gyermek megsérült abban a balesetben, amelyben három személyautó ütközött 2015. augusztus 2-án. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. augusztus 2., vasárnap (MTI) – Egy ember meghalt, további hét, köztük két gyermek pedig megsérült abban a balesetben, amelyben három személyautó karambolozott az M2-es autóút 27-es kilométerénél Dunakeszi közelében vasárnap délben – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Göd és Dunakeszi belterületére terelik.

Csámpai Attila elmondta: egy életveszélyes sérültet mentőhelikopter szállított kórházba, a baleset másik hat súlyos sérültje között egy 6 és egy 8 év körüli gyerek is van.

Hozzátette: az egyik járműbe az egyik sérült beszorult, őt a fővárosi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a műszaki mentésben a váci hivatásos tűzoltók is részt vesznek.

– MTI –


m2-2

Összetört járművek az M2-es autóúton Dunakeszi közelében, ahol egy ember meghalt, további hét, köztük két gyermek megsérült abban a balesetben, amelyben három személyautó ütközött 2015. augusztus 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

hirdetés


hirdet�s