Egy-egy tábla csoki, sok szeretettel

Akt.:
Csütörtökön lapunk munkatársai dobták be a nagy piros dobozba az első ajándékokat
Csütörtökön lapunk munkatársai dobták be a nagy piros dobozba az első ajándékokat - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Segítsünk együtt a Mikulásnak, hogy meglephesse a sérült gyermekeket.

Közeleg a december, és valószínűleg már a Mikulás is töltögeti a csomagokat, hogy minden gyereknek örömet szerezhessen. Ebben az Észak-Magyarország is szeretne neki segíteni.

Az idén ismét csokigyűjtő ak­ciót indítunk, hogy meglepjük vele a hátrányos helyzetű gyerekeket. Az összegyűjtött édességgel ebben az évben a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt támogatjuk. Ez az intézmény rendkívül fontos szerepet tölt be, feladata pedig igen sokrétű. Öt telephelyen működik, és munkájuk felölel mindenféle fogyatékossági területet.

Csak egy tábla csokit kérünk

Kérjük kedves olvasóinkat, Önök is járuljanak hozzá a sérült gyermekek ünnepéhez. Dobjanak be egy-egy tábla csokoládét a szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán elhelyezett nagy piros dobozba december 5-én 12 óráig. Mi már ezt tegnap megtettük. Címünk:­­­ Miskolc, Zsolcai kapu 3.

ÉM-HE


Az Észak munkatársai - Hegyi Erika (balról), Király Csaba és Munkácsi Tünde – tavaly a Szeretet Sütigyárban
Miskolc - Indulnak az adventi adománygyűjtő akciók, köztük lapunk több akciója is. Advent felé közeledve a szeretetszolgálatok és a segélyszervezetek több adománygyűjtő alkalmat szerveznek a városban. Ezeknek egyik nagyon hasznos formája a tartósélelmiszer-­adomány és a cipősdoboz-akció, amelyet ...

Jó célért futottak
Miskolc - A mentőhelikopterek jobb felszereltségéért sétáltak és futottak vasárnap. Egy új mellkaskompressziós gép és ultrahang megvásárlását segítették mindazok, akik vasárnap részt vettek a Magyarországi Légimentésért Alapítvány által szervezett jótékonysági futáson és sétán. A „Fuss, hogy máso...