Rendőrségi hír

2019.12.29. 13:30

Visszakapta autóját, mielőtt még bejelentést tett volna a lopásról

Két ellopott autót is visszaadtak jogos tulajdonosainak a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Még be sem jelentette a kazincbarcikai sértett, hogy ellopták az autóját, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai felhívták, hogy megtalálták a járművet. A rendőrök 2019. december 28-án 3 óra 30 perc körül ellenőriztek egy autót Miskolcon. Az autó sofőrje legendagyártással akarta félreterelni a járőröket, de a tények ismeretében már a helyszínen beismerte, hogy a kocsit Kazincbarcikáról tulajdonította el, pár órával ezelőtt. Az ügyben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 23 éves sajókazai férfival szemben.

Egy másik autót is visszaadtak a rendőrök miskolci tulajdonosának. A járművet még december 26-án 8 óra előtt vitték el Miskolcról. A bejelentést követően az adatgyűjtések eredményeként a kocsit, két nappal később a rendőrök meg is találták Bekecsen. A tulajdonos visszakapta a járművet, a Miskolci Rendőrkapitányság pedig lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában