Friss hírek

2010.02.01. 08:47

Fidesz: Hazugság az önkormányzati választások elhalasztása

<p>"Újabb hazugságot talált ki az MSZP pártlapja, mert úgy gondolják, hogy olvasóikat nem szórakoztatják eléggé az aktuális hírértékû események, így Hagyó Miklós lebukása vagy éppen Horváth Klára MSZP-s képviselõ korrupciós ügye" - így reagált hétfõn reggel a Népszava cikkére Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivõje</p>

A Népszava azt írta, hogy ha a Fidesz önállóan vagy a Jobbikkal együttmûködve kétharmados többséget szerezne az Országgyûlésben elhalasztaná az önkormányzati választásokat. A lap szerint 2011 õszén vagy 2012-ben tartanák a voksolást. Azt írják egyrészt azért, mert ha ugyanabban az évben van a parlamenti és a helyhatósági választás, akkor a kampány gátolja a kormányzati teljesítményt és a keményebb intézkedések bevezetését. A másik, hogy a Fidesz addig rendezné az eladósodott jobboldali önkormányzatok ügyét, hogy jobb eséllyel indulhassanak a jelöltjeik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!