Egy 15 éves fiú és gyermekkorú társa rabolt ki egy idős nőt Vizsolyban

Vizsoly – A rendőrök egy nap alatt azonosították azokat a támadókat, akik Vizsolyban a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy idős nőt.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves vizsolyi fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított és gyermekkorú társa Vizsolyban, a Szent János úton 2015. november 5-én 18 óra 40 perc körüli időben rátámadt egy nőre, akitől erőszakkal bort, csokit és 200 forintot vettek el, majd elmenekültek a helyszínről. A támadás következtében az 55 éves sértett súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A lakossági bejelentést követően a nyomozók 24 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút és gyermekkorú társát.

Az Encsi Rendőrkapitányság a 15 éves terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. november 9-én elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s