Egészségügyi eszközök cseréje az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézetben

Edelény – Az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézetben, a Széchenyi 2020 Környezet és Energia Operatív Program keretén belül befejeződött az Európai Unió támogatásával az „Egészségügyi eszközök energia-megtakarítást célzó beszerzése a Koch Róbert kórházban” című projekt, összesen 300,41 millió forint értékben.

A kórház 2 darab digitális röntgen berendezés cseréjét, beszerzését valósította meg 100 százalékos támogatással. A pályázatban megfogalmazott cél az volt, hogy a kórházban, a meglévő, elavult, ez által jelentős energia fogyasztónak tekinthető egészségügyi eszközök cseréjével és helyettük modern, alacsonyabb energia-felhasználású berendezések beszerzésével támogassák az egészségügyi intézmény energia-megtakarítását.

Megvalósult egy darab Emerix 50-HF típusú felvételező röntgen berendezés és egy darab Orelix HF 650 típusú átvilágító röntgen berendezés beszerzése.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s