Egészségre nevelés és szemléletformálás Szendrőn

Legutóbb dr. Kiss Levente kardiológus tartott előadást
Legutóbb dr. Kiss Levente kardiológus tartott előadást
Szendrő – A 2013-ban létrehozott Szendrői Egészségfejlesztési Iroda szervezésében egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramokat valósítanak meg az Edelényi kistérségben.

Beteg és életmódklubok, krízishelyzetben lévő számára klub és tanácsadás, valamint rendszeres egészség- és szűrőnapok, tanácsadások szervezése zajlik a kistérség településein. A projektben vállalt egészségfejlesztési tevékenységek elsősorban ismeretterjesztő, szemléletformáló, mintamutató és jó gyakorlatokat rögzítő erejüknél fogva igyekeznek növelni a kistérségben élők, különösen a rizikócsoportokba tartozók egészségtudatosságát és ezáltal közreműködik a térség elmaradottsága csökkentésének komplex fela­datában.

A projekt hosszú távú célja, hogy az Edelényi kistérségben csökkenjen az életmódbeli tényezőkből eredő betegségteher, javuljon a kistérségben élők egészségi állapota és munkaképessége. A szolgáltatások, foglalkozások és klubok nyitottak bárki számára és ingyenesen vehetők igénybe.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s