Egészséges és gyors vacsorák az EKO ajánlásával

Akt.:
Egészséges és gyors vacsorák az EKO ajánlásával

Sokszor állunk tanácstalanul a konyhában, hogy vajon mit tudnánk gyorsan összedobni. Aztán végül a szokásos szendvicsnél kötünk ki, pedig akár 3-4 alapanyag is elég egy ízletes vacsorához, ebédhez.

Egy kis hússal, rizzsel vagy tésztával, és különböző ízű mártásokkal változatos ételeket varázsolhatunk az asztalra. Ráadásul ha az EKO termékeit választjuk, akkor egészséges, hazai alapanyagból készült, tartósítószer mentes szószokat, konzerveket használhatunk. Az EKO Kft. online éléskamrájából már otthonról is megrendelhetjük a természet patikájának értékes, és ellenőrzött gyümölcseiből, zöldségeiből készült termékeket, melyek az előállítás során megőrzik a bennük rejlő nélkülözhetetlen vitaminokat és a lenyűgöző, természetes aromákat. Nagy segítségünkre lehet a sűrített paradicsom felhasználásával készült, különböző zöldségekkel és fűszerekkel gazdagított egzotikus mártások, amelyekkel a konyhában eltöltött idő lerövidül, az ételeinkbe pedig akár egy kis távol-keletet is belecsempészhetünk. Mutatunk két receptet, amelyeket akár 20 perc alatt is elkészíthetünk.


ÉDES-SAVANYÚ CSIRKE

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell
1 tk őrölt bors
2 tk só ízlés szerint
2 ek olívaolaj
1 ü. EKO édes-savanyú mártás
1 doboz darabos ananász konzerv

ELKÉSZÍTÉS

A csirkemellet kockákra vágjuk.
Az olíva olajat egy serpenyőbe tesszük, rádobjuk a csirkehúst, ízlés szerint sót, őrölt borsot szórunk rá. Fedő alatt pároljuk.
Hozzá tesszük az EKO ÉDES-SAVANYÚ MÁRTÁST, ráöntjük az ananászt a levével együtt. Összeforraljuk és rizzsel tálaljuk.

SZECSUÁNI CSIRKE

hozzávalók / 2 adag:
2 db csirkecomb
2 közepes fej vöröshagyma
gyömbér ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
1 ü. EKO szecsuáni mártás, csípős
fehér bors ízlés szerint
só ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

A csirkecombot kicsontozzuk, apró darabokra vágjuk.
A wokot kevés olajjal felforrósítjuk, és belerakjuk a csirkét.
Amikor a hús szépen kifehéredett, és egy kicsit kezd pirulni, hozzákeverjük az EKO SZECSUÁNI CSÍPŐS MÁRTÁST.
5 percig hagyjuk összefőni az ízeket.

Rizzsel tálaljuk.

 

– PR cikk –

Címkék: ,