Egész napos wellness program Budapest belvárosában

Egész napos wellness program Budapest belvárosában
Sokszor fog el minket az az érzés, hogy jó lenne valamit csinálni. Programok vannak szép számmal, mégis legtöbbször olyat keresünk, mely otthonunkhoz közel van, és elérhető áron kínálják azt. A választás szempontjából előnyös, ha a programlehetőség több szolgáltatást is magában foglal csomagként.

Budapesti, illetve a főváros vonzáskörzetében élők figyelmébe szeretnénk most ajánlani a Rudas Bistro Extra Brunch csomagját.

Helyszín

450 éve a Rudas Fürdő azzal a céllal épült, hogy a közeli források gyógyvizét felhasználva a megtisztulást, feltöltődést segítse. Csaknem fél évezreddel később ma sem találnánk ideálisabb helyet ahhoz, hogy a várost el sem hagyva élvezzük a pihenést.

A Rudas Fürdő új szárnyában helyett kapott a Rudas Bistro, mely egy világviszonylatban is egyedülálló panorámával rendelkező étterem. Európai színvonalú, legmodernebb technikával felszerelt konyhájuk és vendégterük gondoskodik az Ön kényelméről.

A Rudas Bistro egyébként kitűnő választás rendezvényekhez is. Vállalják kisebb-nagyobb, üzleti vagy magánjellegű rendezvények szervezését és lebonyolítását is.

A csomag tartalma

A csomag alappillére a mindenki által kedvelt wellness szolgáltatás, mely a fürdő wellness területeire szóló egész napos fürdőjegyet foglal magában. Reggel 8-tól egészen este 10 óráig vehetjük birtokba a frissen felújított wellness részleget, ahol uszoda, nemzetközi szaunavilág és panoráma medence várja a felfrissülni vágyókat.

A kikapcsolódás itt nem ér véget, hiszen az Extra Brunch csomag étkezést is biztosít a vendégeknek, ezért szendvicset se érdemes csomagolni. Az ízekre a legfrissebb alapanyagokkal dolgozó konyha a garancia, ahol a séf és a csapata egy egyedi, szezonális menüt állított össze azoknak, akik elindulnak ezen az izgalmas íz utazáson.

A csomagajánlatban foglalt ételfogyasztás tartalmaz egy 3 fogásos a’la carte alap ebédet, italfogyasztás nélkül. Az étteremben 11 óra és 16 óra között fogyaszthatjuk el a menüt. Az Önök kényelme érdekében előzetes időpont foglalás szükséges.

A csomag ára

A csomag most 25 százalékkal kedvezőbb áron érhető el. Az eredeti 11990 Ft helyett most csak 8990 Ft-ot kell fizetni érte.

Az ajánlat keretében a világörökség részét képező budai panoráma alatt tölthet el egy teljes napot a Rudas fürdő és wellness részlegének használatával. Ott tartózkodása alatt a Rudas Bistro gondoskodni fog az Ön étkeztetéséről is. A Rudas Fürdőt a mai napig az 1500 méterről feltörő Juventus termálvíz táplálja. Garantált, hogy Ön feltöltődve fog távozni.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen a fürdő, a wellness és az étterem szolgáltatásai mellett egy rendkívüli élménnyel is gazdagodhat. Az étterem termeiből, a fürdő medencéiből és természetesen az ebből az okból kialakított panoráma medencéből is egyedi, lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára és Budapest városra. Ha egyszer már járt itt, vissza fog vágyni.

– PR cikk –

Címkék: