Friss hírek

2008.09.15. 15:33

Dávid Ibolya: a legutóbbi volt a legnemtelenebb kísérlet az MDF bedarálására

<p>Az MDF elnöke szerint pártját többször próbálták már bedarálni, de a legutóbbi, erre irányuló kísérlet volt a legnemtelenebb - így utalt Dávid Ibolya a múlt héten kirobbant megfigyelési ügyre napirend előtti felszólalásában hétfőn, a parlamentben. Az ellenzéki politikus úgy látja: a magyarországi politikai és gazdasági szféra között egy olyan homályos zóna van, amely mérgezi a tisztességes piaci és politikai életet. Arra kért "minden demokratát", hogy emeljék fel szavukat a politikai alvilág ellen, mert az tönkreteheti az országot.</p>

Dávid Ibolya azt mondta: az elmúlt napok eseményei után úgy látja, nagyobb itthon a politikai válság, mint hitte. 18 évvel a rendszerváltás után is képes a politika mélységeket produkálni, egyesek kreált bizonyítékok megrendelésre szállításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy félreállíthassák egy párt vezetőjét - mondta. Az MDF-et többször próbálták bedarálni, de a mostani kísérlet volt a legnemtelenebb. "Mikor lakik végre jól a kisgömböc?" - kérdezte a pártelnök ellenzéki képviselőtársai felé fordulva.

Dávid Ibolya szerint a magyarországi politikai és gazdasági szféra között egy olyan homályos zóna van, amely mérgezi a tisztességes piaci és politikai életet. Eljött ezért az idő, hogy újabb eszközökkel harcoljanak a korrupció ellen. Fel kell lépni a politikai alvilág ellen is, mert politikai támogatottságot nem megfigyeléssel, adatok vásárlásával kell szerezni - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!