Edzőváltás Gyarmaton

A Nyírkarász elleni hazai döntetlen betette a kaput. A vasárnapi fellépés után Kósa József játékos-edző és a Fehérgyarmat elgondolkodott.

A felek meghányták vetették a dolgot, majd hétközben döntöttek – közös megegyezéssel szakítottak. Tény és való, a megyei első osztályú futballegylet nem szerepelt fényesen, momentán a tizenkettedik pozícióban posztol, mindazonáltal helyzete nehéz, de nem reménytelen.

A szatmári gárdát alig öt pont választja el a hetedikként jegyzett Csengertől, vagyis akár még az őszi idény végére is jelentősen feltornázhatja magát a táblázaton. Ugyanakkor az is igaz, a tabella alján veszteglő Nyírkarásszal szemben alig két egységnyi az előny…

Persze, a történteken ez már nem változtat, időközben az elöljárók a megoldást is megtalálták: ideiglenesen Juhász András irányítja a csapatot. A házon belüli megoldás érdekessége, hogy a megbízott tréner eleddig elnökhelyettesként segítette a klubot, eme tisztség mellett vállalta a kihívást.

Elképzelhető, hogy a Gyarmat ebben a felállásban fejezi be az évet, annál is inkább, mivel – a téli szünetig – csupán négy mérkőzést kell letudni. A pakliban az is benne van, hogy záros határidőn belül kinevezik az új szakvezetőt…

– Koncz Tibor -     További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek