“Ezen a meccsen saját magunkat vertük meg”

Akt.:
“Ezen a meccsen saját magunkat vertük meg”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Paksi FC vs. DVSC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Herczeg András értékelte a látottakat.

Csertői Aurél: Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben uraltuk a játékot, nem sikerült értékesítenünk az adódó helyzetet. A második félidőt a Debrecen jobban kezdte, vezetést szerzett. Némi szerencsével meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Nem kell megmagyarázni, megnyertük a meccset.

Herczeg András: Tisztelem a Paksot és Csertői Aurélt, de ezen a meccsen saját magunkat vertük meg. Az első félidőben jobb volt a Paks, majd a második félidőben megszereztük a vezetést. 1-0-nál le kellett volna zárni a meccset. Lett volna több lehetőségünk is, hogy gólt lőjünk, de ez nem sikerült. Az egyenlítő gólt vissza kell nézni, mint ahogy a tizenegyest is.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 22. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Paksi FC együttesével játszott szombaton 17 órától a Paksi FC Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 22. forduló ...

Debrecen - A debreceniek a két héttel ezelőtti, kisvárdai vereség óta egy bajnokit és egy kupameccset is megnyertek. Sokakat megdöbbentett két héttel ezelőtt, hogy a DVSC sima, 3–0-s vereséget szenvedett az újonc Kisvárda otthonában. Akkor sokan azt mondták, hogy a Debrecen támadósora gólképtelen...