„A kiállítás után teljesen más képet mutató meccset játszottunk, mint előtte”

Akt.:
Horváth Ferenc és Tomiszlav Szivics
Horváth Ferenc és Tomiszlav Szivics - © Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – „30 perc alatt leromboltuk, amit a téli felkészülés során építgettünk” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Mezőkövesd Zsóry FC elleni vereséget követően, míg a hazaiak vezetőedzője, Sivic Tomislav úgy fogalmazott, „teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet”.

Sivic Tomislav: – Elsősorban a csapatnak szeretnék gratulálni, mert nagyszerűen játszottak. Szeretném a vezetőknek megköszönni azt összes támogatást, amit kaptunk, a téli felkészülés, a játékos erősítések terén. Azt gondolom, hogy a meccsről nem kell sokat beszélni. Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet, volt még öt ziccerünk is, a gólokon kívül. Ma jobbak voltunk, a piros-fehéreknek sok sikert kívánok a jövőben.

Horváth Ferenc: – Azt gondolom, hogy 30 perc alatt leromboltuk, amit a téli felkészülés során építgettünk, mind önbizalomban, mind játékban. A kiállítás után teljesen más képet mutató meccset játszottunk, mint előtte. Azt elvállalom, hogy a kiállítás után és félidőben azt mondtam, hogy ezt a meccset meg lehet nyerni, én hittem is ebben, 1-0 után voltak is lehetőségeink, és akkor egy kicsit más lett volna, ha ki tudunk egyenlíteni. Támadni én küldtem ki őket, mert nekünk a döntetlen sem lett volna igazán jó eredmény. Egy órán keresztül emberhátrányban voltunk, de a játékosok megtettek mindent, még 2-0-nál is, hogy megnyerjük ezt a meccset.


BOON-ÉLŐ – Kövesd vs. DVTK 3-0

BOON-ÉLŐ – Kövesd vs. DVTK 3-0

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 20. fordulójában megyei rangadót rendeztek, a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként lépett pályára szombaton 15.30-tól a Mezőkövesdi Városi Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!