Edzői nyilatkozatok a ZTE-DVTK találkozó után

“Úgy vélem, akkor váltunk igazán csapattá, amikor Malinauskas sajnálatos sérülése miatt 10 főre fogyatkoztunk.”- nyilatkozta Tóth László a zalaegerszegi vereség után.

Csank János: – A korai gól az mindig jó, ilyen szempontból öröm, hogy hamar megszereztük, és utána is benne volt a játékunkban a további találat. A második félidőben egy picit már tartalékolt a csapat a hétközi meccsre, a Pápa elleni bajnokira. Sajnálom a DVTK-t, azért mert úgy néz ki, hogy eltűnnek az NB I térképéről, lévén én is északi gyerek vagyok.
 
Tóth László: – Sajnos, ami hetek óta kísért minket, az most is utolért, az ellenfél első támadása után gólt kaptunk. Sajnos, a meccsek elején minden hibánkat gólokkal büntetik az ellenfelek, és hátrányból kellene felállnunk. Sajnos, ez nem megy, mert sok olyan játékos van, aki lélekben már feladta a bennmaradásért vívott küzdelmet. A pozitívumokat keresve talán annyiban tudom dicsérni a csapatot, hogy nem omlott össze, illetve úgy vélem, akkor váltunk igazán csapattá, amikor Malinauskas sajnálatos sérülése miatt 10 főre fogyatkoztunk.