Edzői nyilatkozatok a Kaposvár-DVTK után!

Prukner László és Benczés Miklós
Prukner László és Benczés Miklós
Annak ellenére, hogy az egy pont számunkra nem sokat ér, mégis boldog vagyok, mert ez jelzi, hogy védekezésben és támadásban is fejlődtünk – nyilatkozta Benczés Miklós a Kaposvár-DVTK után.

Prukner László (Kaposvár): – Gratulálok Mikinek és a DVTK-nak, elfogadjuk ezt vizsgamunkának… Azt gondolom, hogy ez a mérkőzés az elmúlt hetek vesszőfutásának hű tükörképe volt. Lesz lehetősége mindenkinek, hogy belenézzen a tükörbe, a tavaszt felidézve. Gratulálok a Diósgyőrnek a szervezett játékához, mi pedig örülünk, hogy lassan vége a szezonnak.

Benczés Miklós (DVTK): – Annak ellenére, hogy az egy pont számunkra nem sokat ér, mégis boldog vagyok, mert ez jelzi, hogy védekezésben – azzal együtt, hogy két gót kaptunk – és támadásban is fejlődtünk. Véleményem szerint jó meccsen, egy jó Kaposvár ellen szereztünk pontot, azzal, hogy bátran felvállaltuk a támadójátékot.


Kaposvár vs. DVTK élőben a BOON-on!

boon | 2010.05.20 19:49
A labdarúgó NB I 29. fordulójában csütörtökön 18 órától a Kaposvári Rákóczi FC vendége volt a Diósgyőri VTK. A DVTK centenárium évi utolsó idegenbeli NB I-es találkozójáról élőben tudósítottunk portálunkon!