Edzői nyilatkozatok a Haladás vs. Diósgyőri VTK mérkőzés után

Edzői nyilatkozatok a Haladás vs. Diósgyőri VTK mérkőzés után
Edzői nyilatkozatok a Haladás vs. Diósgyőri VTK mérkőzés után
Láttuk a szombat esti BL döntőn is, hogy miként jár a kapu előtti lehetőségeit elhibázó csapat” – nyilatkozta Szentes Lázár a szombathelyi vereség után.

Artner Tamás (Sopron Bank Haladás): – Gratulálok Szentes Lázárnak jó csapata van, és egyetértek azzal, amit ő mondott. Jól játszottak ők is, szerintem mi is. Ha a végén nyer egy csapat, az szerencsésnek mondható, de azt hiszem a győzelemre rá is szolgáltunk. Csapatom a tavaszi produkciójáért egy nagy tapsot érdemel, majdnem kieső pozícióból indulva eddig jól teljesítettek. Remélem, hogy hosszú távon is így fog ez működni. (A tapsot meg is kapta a helyszínen a csapat, akik a sajtótájékoztatón hallgathatták meg szakvezetőjük dicsérő szavait.)

Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): – A szerencse hamar elzárta a csapot. A múlt heti viszonylagos szerencsénk után, ezúttal nem volt mellettünk Fortuna. Én nem hiszek a vakszerencsében, aki tesz a sikerért, hosszú távon azt segíti. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében, a helyzeteink is megvoltak ehhez, de ezeket nem lőttük be. Lehet, hogy erős a hasonlat, de láttuk a szombat esti BL döntőn is, hogy miként jár a kapu előtti lehetőségeit elhibázó csapat. Három pontot szerettünk volna, de az említett okok miatt egyet sem sikerült szereznünk.


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I.: Sopron Bank Haladás vs. Diósgyőri VTK 2-1 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 29. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája Szombathelyen lépett pályára a Haladás vendégeként vasárnap 15 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!