Edzői nyilatkozatok a DVTK-Nyíregyháza után

Tóth László
Tóth László
A Nyíregyháza tett egy lépést a bennmaradás felé, mi pedig az utolsót a kiesés felé” – nyilatkozta Tóth László a kiesési rangadó után.

Tóth László (DVTK): – A Nyíregyháza tett egy lépést a bennmaradás felé, mi pedig az utolsót a kiesés felé. Bánom, hogy nem voltam bátrabb, hogy nem szerepeltettem több fiatalt. Önmagukhoz képest akartak a játékosok, mindent megtettek, kinlódtak, de ebben a lelki állapotban ennyire futotta. Talán az lendítette volna át a csapatot, ha mi szerezzük meg a vezetést. Holnaptól a jövő csapatát építjük.  

Szentes Lázár (Nyíregyháza SFC): – Mi rúgtuk az első gólt, ami elég régen fordult már elő. A másik pozitívum, hogy nem kaptunk és egy hősies küzdelemben meg tudtuk őrizni az előnyünket. Egy lépést tettünk a bennmaradás felé, a hátralévő négy mérkőzésen kell még annyi pontot szereznünk, hogy legalább egy csapattal azonos pontunk legyen.Diósgyőri VTK vs. Nyíregyháza SFC 0-1

boon | 2010.05.05 19:45

Szerdán 18 órától a Nyíregyháza volt a DVTK vendége az NB I kiesési derbijén. A keleti rangadóról élőben tudósítottunk portálunkon.