Edzői nyilatkozatok a DVTK-FTC után

Edzői nyilatkozatok a DVTK-FTC után
A legutóbbi, Paks elleni mérkőzéshez képest támadásban akartunk előrelépni, úgy érzem ez sikerült, többet produkáltunk annál” – nyilatkozta Benczés Miklós a DVTK-FTC meccs után.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): – A legutóbbi, Paks elleni mérkőzéshez képest támadásban akartunk előrelépni, úgy érzem ez sikerült, többet produkáltunk annál. Voltak komoly lehetősgeink, gondolok itt Roszel nagy helyzetére 0-0-nál.
A második félidőben két fiatalt cseréltem be, ezek a cserék nem igazán sikerültek: Illés túlreagálta a bemutatkozását és kiállították – ezt tartom a kisebb hibának -, Kovács Sz. viszont nem tudott olyan segítséget nyújtani, ami a csapat hasznára lett volna. Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez.

Craig Short (Ferencvárosi TC): – Nehéz meccsre számítottunk a mérkőzés előtt: az volt a kérdés, hogy mentalitásban, hozzáállásban mire leszünk képesek. Sok lehetőséget kihagytunk, ziccereket hibáztunk és a Diósgyőr annak ellenére, hogy 10 emberrel játszott, sok gondot okozott nekünk, Örülök, hogy Lipcsei rekordot állított fel és sajnálom Dragóner sérülését: mindkét játékos sokat segített nekünk az elmúlt hónapokban.
A vereség ellenére gratulálok a Diósgyőrnek, egy büszke klubot ismertem meg a DVTK-ban, kívánom nekik, hogy jövőre jussanak vissza az élvonalba.


A Fradi is nyert Diósgyőrben

eszak | 2010.05.15 19:47
Zsinórban a hatodik bajnoki meccsén maradt pont nélkül a már kiesett Diósgyőri VTK labdarúgócsapata az NB I-ben.

DVTK vs. Ferencváros élőben a BOON-on!

boon | 2010.05.15 16:59
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a Ferencvárosi TC együttesét fogadta a labdarúgó NB I. 28. fordulójában Miskolcon, a Diósgyőri Katlanban szombaton 15 órától! A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!