Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd meccs után

Akt.:
Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd meccs után
Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd meccs után
A nagyon korán kapott gól után meg tudtuk fordítani a mérkőzést” – nyilatkozta Szentes Lázár az újabb diósgyőri győzelem után.

Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): – Nagy pozitívum a győzelem, emellett fontos tényező, hogy a nagyon korán kapott gól után meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Ehhez két jó egyéni teljesítmény is hozzájárult, Tiszáé és Rakaczkié is döntő volt. A szerencse is mellettünk állt, ellenfelünknek hatalmas helyzetei voltak, kettő, három olyan is, amiről senki nem tudja, hogy miért nem került a kapunkba a labda.

Supka Attila (Budapest Honvéd): – Úgy érzem, hogy amit elterveztünk, azt az első félidőben meg tudtuk valósítani. Gólhelyzeteink voltak, a tavasszal talán még egy meccsen sem volt ennyi nagy lehetőségünk. De csináltuk két nagy hibát, gondolok itt a diósgyőri gólok előtti szituációkra. Ezt a meccset az első félidőben meg lehetett volna nyerni, a második félidőben, amikor a Diósgyőr vezetett már nehezebb dolgunk volt, és sajnos nem volt bennünk annyi, hogy egyenlíteni tudjunk.Labdarúgó OTP Bank Liga NB I.: Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd 2-1 (1-1)

A Labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 28. fordulójában a Budapest Honvéd együttesét fogadta a Diósgyőri VTK gárdája vasárnap 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben a tudósítottunk a Borsod Online-on!

DVTK családi nap a jó idő támogatásával

Remek hangulatban telt a szombaton megrendezett, lapunk, az Észak-Magyarország által is támogatott DVTK családi nap.

Visszavásárolja Takácsot a Diósgyőri VTK

A piros-fehérek nem sajnálják a többmillió forintot a tehetséges középpályásért.