boon-sportoldal

2011.04.29. 15:31

A DVTK, a ló, és a másik oldal

<p>A hazai pályán remeklő Váchoz látogat a DVTK az NB II. 24. fordulójában szombaton délután. <strong>A mérkőzésről élőben tudósítunk!</strong></p>

A DVTK - kis túlzással - száguld mint egy üstökös. Legutóbb öt gólt vágtak Arzéék a Makónak, így már tízmeccses győzelmi szériát tudnak maguk mögött a listavezető piros-fehérek.

– Jó megélni sikereket, sorozatokat, mert ezek még jobban összekovácsolnak egy csapatot, mentálisan jobban és jobban feltöltik a társaságot - jegyezte meg Benczés Miklós, a DVTK edzője. - Azonban igyekszünk ezt a helyzetet kezelni, eszünk ágában sincs átesni a ló másik oldalára. Merthogy itt van a váci meccsünk... A hazaiak a dobogóért harcolnak, és otthon remek teljesítményt nyújtanak. Csapatukat tehetséges fiatalok és tapasztalt labdarúgók alkotják, akiket láttam Mezőkövesden, és ott csak a 93. percben kapott góllal veszítettek 2-1-re. Vannak erősségeik, és olyan pontjaik, ahol lehet keresnivalónk, megint az lesz, lehet a döntő, hogy mennyire tudjuk rájuk erőltetni az akaratunkat, az elképzeléseinket.

A Diósgyőrben  Luque kisebb sérüléssel bajlódik, Dobos pedig eltiltását tölti.


A pályán

Dunakanyar-Vác - Diósgyőri VTK (szombat, 17.00)

A DVTK tervezett várható kezdőcsapata: Rados - Vadász, Gal, Rakovic, Gohér - Arze, Lippai, Abdouraman, Luque (Pál Sz.) - Menougong, Granát.

Az edző tippje: 1-2.


DVTK: Több, mint 70 esztendős rekord nyomában

boon | 2011.04.29 13:28
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata sorozatban tíz győzelmet aratott a bajnokságban, amely a klub történetének második leghosszabb győzelmi sorozata.

DVTK, MSE: Licencben – még nem – NB I-esek

eszak | 2011.04.29 10:54
Pótolnia kell az NB II Keleti csoportjában listavezető Diósgyőrnek és a harmadik Mezőkövesdnek.

Ön mit tippel a Vác - DVTK mérkőzésre?

boon | 2011.04.29 08:43
A listavezető DVTK szombaton 17 órától a negyedik helyezett Vác otthonában lép pályára. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Szurkolóbuszok indulnak Vácra

boon | 2011.04.27 15:53
Aki ott akar lenni a DVTK következő mérkőzésén szombaton és személyesen szeretné kiszurkolni a Diósgyőr győzelmét, az most sem marad le azért, mert nincs mivel utaznia.

MSE: Túlteljesítették a célkitűzéseket

eszak | 2011.04.29 15:29
A Kövesd a múlt hét végéről e hét szerdára halasztott, Újpest tartalék elleni, idegenbeli bajnokin vereséget szenvedett, most hazai pályán, a Cegléd ellen javítanának.

"Rossz szériások" találkoznak Kazincbarcikán

eszak | 2011.04.29 15:26
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 24. fordulóra kerül sor, a KBSC vendége a REAC lesz szombaton délután.

Bőcs: Bravúrgyőzelmet szereznének a Szpari ellen

eszak | 2011.04.29 15:24
A kiesés elől menekülő Bőcs Sport együttese a feljutásért harcban álló Nyíregyházát fogadja, azt a csapatot, amelynek eddigi edzője, Brekk János a hét közben lemondott.

</script>

<hr />

</div>

</div>

</div>

</div>

</div>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!