Távoltartás, balesetek Borsodban

Illusztráció
Illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén – A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az Edelényi-, a Mezőkövesdi- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság január 5-én a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt két személlyel szemben indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci- és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– ÉM –


Miskolc - Péntek éjszaka az Egyetemváros területén két személygépkocsi ütközött. A balesetben 5-en sérültek meg. A mentők egy súlyos és 4 könnyebb sérültet szállítottak a B.-A.-Z. Megyei Központi kórház traumatológiai osztályára, tájékoztatta portálunkat Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat k...

Emőd, Hernádkak, Miskolc - Akár tragédiát is okozhattak volna a szórakozó lányok és fiúk. Két olyan esetben is vádemelési javaslattal élt a rendőrség az elmúlt két napban, amikor a közlekedő autókra dobtak köveket fiatalkorúak megyénkben. Az első még tavaly június 30-án történt, az M30-as autó...

Sajóvámos - Néhány óra múlva visszatért a baleset helyszínére a segítségnyújtást elmulasztó halálos gázoló. Kábító hatású anyagot találtak a sajóvámosi gázoló vérében – tudtuk meg Janasóczki Attilától, a megyei rendőrkapitányság szóvivőjétől, aki megerősítette, hogy a csütörtökön délután Boldván ...

Biztonságban úton és útfélen, hogy kevesebb legyen a halálos baleset
Miskolc - Talán soha nem volt annyi halálos baleset megyénkben, mint az elmúlt hónapokban. Fekete időszaka van Borsod-Abaúj-Zemplén megye közlekedésének. Több halálos baleset is történt az elmúlt hónapokban. Alaposan megszaporodott a gyalogosgázolások száma, és két olyan eset is volt alig egy hón...Edelény.
BOON.HU


hirdetés