Készen van a járda a Bódva-hídon

Gyalogos közlekedést biztosítottak a rossz állapotú hídon
Gyalogos közlekedést biztosítottak a rossz állapotú hídon - © Fotó: Ádám János
Edelény – Elkészült a szakértői vélemény a májusban leszakadt Edelény és Szendrőlád közötti Bódva-hídról – számoltunk be róla nemrégiben.

Mint írtuk, így készül a Magyar Közút a teljes felújításra, miközben dolgoznak azon, hogy a gyalogos forgalom is zavartalan legyen.

A múlt hétvégén pedig már bárki átsétálhatott a hídon, ugyanis az egyik oldalon rendbe tették a korlátot, és a betonozási munkálatok után elkészült a járda.

ÉM


Jelentős járdafelújítást és -építést terveznek jövőre
Edelény - Meglehetősen nagy volt az érdeklődés az edelényi képviselő-testület idei közmeghallgatásán. Az első felszólaló nem a polgármestert, nem is lakókörzete képviselőjét, hanem a polgármesteri hivatal vezetőjét kérdezte. Környezeti állapot A felszólaló ugyanis azt állította, hogy dr. Vártás...

Molnár Oszkár
Edelény - A nemzeti útkezelő 2020–2022 közötti programjába van betervezve az új Bódva-híd megépítése – osztotta meg információját Molnár Oszkár polgármester a november 22-i közmeghallgatáson a lakossági felvetésekre reagálva. A polgármester az elmúlt években minden lehetséges fórumon szorgalmazta...

A teljes átépítésre még várni kell
Szendrőlád - Ősszel megjelentek a munkások a leszakadás után rossz állapotban lévő Bódva-hídon. A gyalogosforgalom biztosítása érdekében már dolgoznak a hídon, melynek a teljes felújításához szükséges szakvélemény is elkészült. Várniuk kellett Ahogy arról korábban már beszámoltunk, május 30-án ...Edelény.
BOON.HU


hirdetés