Helyi közélet

2010.09.01. 20:25

Önkormányzati választás 2010 | Országos mintaprogramot indítottak

<p>Miskolc - A miskolci Feszty Árpád utca végénél jelentette be a SZEME egyesület: országos mintaprogramot indít az évtizedek óta fennálló, törvénysértő, a közegészségügyi helyzetet súlyosan veszélyeztető áldatlan állapotok megszüntetésére – tájékoztatott Hollósy András, az egyesület szóvivője.</p>

Az érpataki modell alapján kialakított program fővédnöke, az egyesület tiszteletbeli tagja Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere. A módszer lényege, hogy problémafeltáró és megoldást kereső hatósági és civil szövetséget kezdeményeznek, közmunka program igénybevételére tesznek javaslatot. Ha kell szabálysértési és büntetőfeljelentések megtételével egy éven belül szeretnék megoldani a problémát, pályázati pénz felhasználása nélkül – ismertette a szóvivő. A programindítón jelen volt többek között Hircsu Ákos, polgármester-jelölt és Szemes István, a körzet képviselőjelöltje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában