„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék”

„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék”
„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék”

Nyíregyháza – A nyugdíjasok nem tudják még mi lesz a tizenharmadik havi kifizetésekkel. Félnek attól, hogy a nagy bizonytalanságban, még a megígért idei nyugdíjakat sem kapják meg. A SZON munkatársa a nyíregyházi járókelőket faggatta a tizenharmadik havi nyugdíjról!  

Arra nem is mernek gondolni a nyugdíjasok, mi lesz jövőre, egyelőre azt szeretnék tudni, mi történik a tizenharmadik havi pénzekkel ebben az évben. Legalább is ez szűrhető le azokból a beszélgetésekből, amelyeket a témában érintett emberekkel készített a SZON munkatársa.

„Elég szomorú, hogy ide juttatták az országot, hogy a mai vezetők nem tudnak az öregeikről gondoskodni normálisan. Szomorúnak tartom, hogy itt kezdik a megszorításokat. A minisztériumokban két éves bútorokat dobnak ki – olyanokat, amelyeket mi 20-30 évig használunk -, közben azt mondják, hogy nincs a nyugdíjasoknak a tizenharmadik havi nyugdíjára pénz” – állítja Lóránt Sándor nyugdíjas.

Legtöbben attól tartanak, hogy az ígéretek ellenére idén sem kapják meg a tizenharmadik havi pénzeket.

„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék. Különben megértem, hogy le kell vonni valahonnan ezt-azt. Most még azt ígérték, hogy az ez évit megadják, remélem, legalább ezt betartják”-, mondja egy nyugdíjas hölgy.

Kapcsolódó cikkek:

-K.A.-